TU samlar utvecklingsansvariga

Den 27/8 samlar TU till en think tank – OBS 10-16, vi serverar frukost från 9.15 – personer bland medlemsföretagen som arbetar med utvecklingsfrågor (redaktionellt/affärsmässigt/tekniskt). Syftet är att hitta utvecklingsområden där branschen tjänar på att samarbeta och starta en kreativ process för att generera idéer och strategier till gagn för hela branschen.

Förutom utvecklingsansvariga i branschen kommer också att bjuda in ett par externa personer för att göra inspel utifrån. Bland annat kommer Karin Pettersson från Fokus för att dela med sig av sina erfarenheter från en studieresa i USA där hon har undersökt amerikanska dagstidningars affärsmodeller.

Några frågor som kommer att diskuteras:

  • På vilka utvecklingsområden finns behov av idéutbyte inom branschen och hur skapar vi så bra förutsättningar som möjligt för ett sådant utbyte?
  • Finns det ett värde av att ta fram branschgemensamma strategier/riktlinjer när det gäller affärsmodeller i digitala medier?
  • Kan vi få fram gemensamma idéer/projekt/strategier för att stärka vår position gentemot konkurrenter utanför branschen?

Om du arbetar med utvecklingsfrågor i branschen och vill vara med på mötet eller om du har förslag på någon som borde vara med, mejla Jon eller Lena (kontaktuppgifter under ”kontakt” ovan).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s