Lyhörda e-pappersleverantörer

Vi fick besök av leverantörsföretaget Netlogic från Göteborg, som precis ligger i startgroparna för att lansera en ny läsplatta med e-pappersskärm. Netlogic var intresserade av att höra våra synpunkter och idéer kring en sådan lansering.
Det är första gången som vi har blivit kontaktade av ett företag med det uttalade syftet att lyssna in marknaden innan de lanserar en ny produkt. Man skulle önska att fler företag var så lyhörda i sitt arbete.

Från vår sida framhöll vi, liksom tidigare, att tidningsindustrin framför allt vill ha läsplattor i färg. De får gärna vara böjliga, men framför allt ska de vara lättanvända och lätta att ladda ner innehåll till. Och konsumenten ska ha möjlighet att ladda ner så mycket innehåll som möjligt till sin läsplatta, såväl tidningar som böcker, dokument och tidskrifter. Enkelheten i användningen och logiken i navigeringen är a och o om en läsplatta ska slå sig in på den svenska marknaden. Vad mer? Har branschen fler önskemål på tekniken när det gäller att göra tidningsupplevelsen rättvisa i en läsplatta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s