Om I&U, Jon och Lena

Jon Goland är ansvarig för TU:s avdelning Innovation & Utveckling. Han kommer att fokusera på den mobila utvecklingen ur både ett tekniskt och beteendevetenskapligt perspektiv, bland annat genom att analysera mediekonsumtionsbeteenden.

Jon har arbetat som PR-konsult i flera år, den senaste tiden i eget bolag. Han har genom åren specialiserat sig på kommunikation mot unga målgrupper. Jon har arbetat med uppdrag för bland annat Regeringskansliet, Arbetsförmedlingen, A Non Smoking Generation, Friends, Ronge Kommunikation och Åhléns. Jon har också arbetat som marknadsundersökare.

Kontakt: jon.goland(at)tu.se, 073- 320 90 60

Lena Victorin kommer att arbeta som projektledare med att analysera behov och utveckla nya produkter och tjänster, med särskilt ansvar för att vidareutveckla TU:s verksamhet Tidningen i Skolan som hjälper lärare kring undervisning om och med dagstidningar.

Lena har lång erfarenhet av att arbeta med journalistik, kommunikation och opinionsbildning, bland annat med ungdomar som målgrupp. Hon har arbetat som producent, programledare, reporter och projektledare på bland andra Sveriges Radio, Bonnier, Kulturhuset i Stockholm och Myndigheten Forum för levande historia. Lena har också skrivit den uppmärksammade populärvetenskapliga boken ”Take a look at dig själv” som handlar om civilkurage.

2 svar till “Om I&U, Jon och Lena

  1. Ping: Veckan som gick - vecka 8 at Same Same But Different

  2. Ping: Jonas Mosskin» Blog Archive » Branda redaktören/förlagen och outsourca marknadsföringen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s